Skype for iPad

For noen dager siden var endelig Skype for iPad klar i iTunes Appstore. Det har vært mye frem og tilbake, appen ble først sluppet og så trukket tilbake. Nå er den klar!

Last ned

Hva er Skype?
Med Skype kan du ringe gratis mellom PC’er, iPad, Iphone og andre mobiltelefoner dersom begge er på trådløst nett. Om du ringer til en fasttelefon eller mobiltelefon koster det penger, men det er en brøkdel av vanlige takster.

Fungerer utmerket på iPad!
Det som er nytt med iPad versjonen sammenlignet med iPhone versjonen er at du nå kan kjøre videokonferanse. Jeg har brukt Skype på PC i snart to år og er meget imponert over hvor godt dette fungerer på iPad. Nesten ikke forsinkelse og sylskarp video på konferanse mellom Norge og USA. Trolig skyldes dette at iPad 2 har en meget kraftig prosessor, samt at iPad’en kun kjører en og en applikasjon slik at du unngår masse forsinkelser som skyldes alt du har kjørende på PC’en.

Skype for iPad Skype for iPad

Mer personlig opplevelse på privatsamtaler
I tillegg får man en mer personlig opplevelse på privatsamtaler når du holder iPaden og kan bevege deg rundt omkring samtidig mens du snakker.

Last ned

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top