Vakker app for visning av Været: Aelios

En ting som nordmenn er opptatt av er været. Selskapet Jilion har laget Aelios: en værmeldingsapp for iPad. Visuelt er det en helt nydelig app som gir assosiasjoner til dyre sveitsiske urverk.

Last ned

En lekker urskive ligger oppå et verdenskart og når du drar denne urskiven over kartet vil du kunne få opp været på forskjellige byer både i Norge og verden forøvrig. Urskiven vil hele tiden fange opp byer i området du scroller over, slik at du slipper å detaljnavigere urskiven til stedene du ønsker å se.

Aelios Vær App 1 Aelios Vær App 2

Aelios gir deg lokal værmelding time for time eller for de neste 7 dagene. Du stiller inn på hvilken tidsperiode ved å dreie på urskiven, noe som i tillegg gir en herlig metallisk klikkende lyd, nesten som urskiven var virkelig og ikke digital.

Enkelt og greit å sjekke været på nye steder ved å zoome inn og ut på kartet og dra og slippe urskiven. En annen nyttig ting er at den viser deg når solen går opp/ned, slik at hvis du jakter på midnattsolen i regntunge Norge, så kan denne være grei å ha!
Aelios Vær App 3 Aelios Vær App 4

Du kan stille inn på celsius, m/s og andre variabler i app’ens innstillinger.
Aelios Vær App Innstillinger

Appen er så vakker at det nesten ikke gjør noe at været er dårlig, man kan istedet beundre de små animerte regnskyene. Vel verdt 21 kroner.

Se videoen Jilion har laget for å introdusere app’en:

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Y_IDbGP3zN8[/tube]

Last ned

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top